محمد کوچک پور کپورچالی 30 سال است که برای معرفی گیلان به جهانیان تلاشی بی وقفه دارد ...او می گوید: "دیدن این بزرگی را چشم های کوچکم کفایت نمی کند".از پس جاده های بهشت وار، راه را که به سوی مرداب درخشان انزلی پیش بری، با گذر از جاده ای افتاده بین آبی بیکران دریا و شالیزارهای حاصلخیز؛ جنگل به کپورچال خواهی رسید و رستورانی در دل جنگل که نام دار وی است، بسیار ساده ، اما به غایت زیبا.در آنجا رد پای هنرمندان بسیاری ازسراسر جهان تو را سخت مشعوف می کند...رستوران دارای حیاطی است با اجاق ها دیگ و دیگچه ها و آشپزهای زن و مردی که پا به پای هم می پزند و آماده ی سرو می کنند. این رستوران در مقابل غذای با کیفیت و بسیار لذیذ که بواسطه مهارت بی همتای آشپزهای محلی و استفاده از مواد غذایی عالی، طعم و عطر غذای خانگی را به مشتریان هدیه کرده بهای مناسب و متعارفی را از مشتریان خود دریافت می نماید.هر گاه مسافر گیلان شدی به رستوران کپورچالی برو و حتما از گالری عکس هایش که درست جنب رستوران است دیدن کن.