رستوران رزاقی با پشتوانه مدیریت دو رستوران موفق پیزریا 1 و2, تصمیم به خلق مجموعه جدیدی گرفت تا در آن میزبان دو نسل مختلف افراد مسن_ میانسال و جوانان باشد. و این دید را هم در دکور رستوران و هم در تنوع منوی غذایی خود در نظر گرفت.
خلق فضایی نوستالژیک با حس رومانتیک در کنار وجود غذاهایی چون سالمون، فوتوچینی، کباب ترش و ترش تره و انواع غذاهای محلی دیگر در کنار انواع کباب ها رزاقی را به رستورانی خاص در بین رستوران های رشت تبدیل کرده است.
بوفه صبحانه بینظیر رزاقی شامل خوراکی هایی چون کشتا ,کدو, لبو, املت سالامی و اسفناج و... همچنین مغزها و میوه های تازه آبمیوه های طبیعی مانند آبکرفس ,آناناس و...است که خود به تنهایی می تواند دلیلی برای انتخاب رزاقی بعنوان فضایی متفاوت برای صرف وعده ای متنوع باشد.
خالی از لطف نیست بدانید که شرکت گیله دام کاسپین که کشتارگاه صنعتی دام استان گیلان را مدیریت می کند تآمین کننده مواد گوشتی رزاقی است که خود در کیفیت و تازگی غذاها نقش بسزایی دارد.