دنده کباب نوعی کباب با گوشت تازه و خوش طعم مخصوص کرمانشاه است که بطرز زیر تهیه می شود: ابتدا چند دنده را در کنار یکدیگر قرار داده و سپس گوشت بالای دنده را در طول نصف کرده و از هم باز می کنند و سپس مقدار زیادی گوشت تازه و تا قسمتی چرب را ساطوری کرده و مابین گوشت های قسمت های فوقانی دنده های مذکور قرار میدهند و برای این که این مجموعه از یکدیگر بر روی منقل جدا نشود با ۴ الی ۶ سیخ و به طرز ماهرانه ای از زیر و رو آن را نگه میدارند و سپس مجموعه فوق را به ذغال و آتش سپرده و در هنگام کباب شدن با قلم مو روی آن چاشنی سس میزنند!این یکی از معروفترین غذاهای کرمانشاه است که بهترین طعم آن را می توانید در رستوران قدیمی اما باحال حیدری بچشید.نوش جان!