سال هاست که کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان و گردشگران ورودی به ایران است، اما شاید هیچگاه به ذهنتان خطور نکرده باشد که شیوه تهیه این کباب ممکن است متفاوت باشد. در شیدا اما این تفاوت را در دو نوع کباب مزاج سرد و گرم تجربه خواهید کرد.بنا به گفته مدیر رستوران ما عموما کباب با مزاج سرد را خورده ایم. برای تهیه کباب با مزاج گرم اما، ابتدا آن را 5 بار چرخ کرده بعد درون ظرفی که روی آتش است قرار داده و سپس با "دوک" که همان دنبه است و پیاز فراوان آن را به خوبی ورز می دهند و در آخر آن را به سیخ می کشند.ایشان ادعا دارند که این کباب نرسیده به دهن از تردی و تازگی زیاد آب می شود. شما هم امتحان کنید و از تجربه خود بگویید.جالب است بدانید که بسیاری از ادارات و بانک ها وعده صبحانه خود را از کباب و جوجه شیدا تهیه می کنند.